Curcudyn 180

Gewrichten en botten

Gewrichten

In elk lichaam zitten honderden botdelen, die samen het skelet vormen. Botdelen zijn stevig met elkaar verbonden door gewrichten. Het skelet geeft vorm en biedt een sterke stevigheid aan het lichaam. De botdelen bestaan voornamelijk uit calcium, een belangrijk mineraal dat een rol speelt bij de vorming van rode en witte bloedcellen en de vorming van botten. Botten bestaan uit levende cellen. Cellen van het botweefsel worden voortdurend afgebroken en aangemaakt. Botcellen worden dus voortdurend vernieuwd. Op een 30- jarige leeftijd is de optimale dichtheid en stevigheid bereikt. Vanaf 30 jaar begint de hoeveelheid calcium in het lichaam te dalen en worden botten poreuzer. Bewegen is gezond, voor heel het lichaam. Door beweging voelen mensen zich fitter en zien ze er ook beter uit. Een halfuur per dag volstaat. Beweging stimuleert bovendien de soepelheid van gewrichten.

Ouderdom en gewrichten

Naarmate we ouder worden, neemt de beweeglijkheid van gewrichten af. Topsporters of mensen die een belastende job uitvoeren, kunnen op jongere leeftijd last hebben van gewrichten. Als je last hebt van pijnlijke gewrichten, dan kan een voedingssupplement met kurkuma aangewezen zijn De soepelheid van de gewrichten neemt af en mensen hebben meer moeite om simpele bewegingen uit te voeren. Ter bevordering van soepele gewrichten, kraakbeen en spier werd CurcuDyn met bio-geoptimaliseerd kurkuma extract ontwikkeld.  CurcuDyn is een hoog gedoseerd kurkuma extract aangevuld met gember, vitamine C en vitamine D voor behoud van soepele gewrichten. Kurkuma kan de pijn ten gevolge van onstekingen bij mensen met reumatische aandoeningen de pijn en ontsteking verminderen. Kurkuma behandelt tevens de ouderdoms-gerelateerde gewrichtsklachten zoals slijtage en kraakbeenafbraak.

Voordelen CurcuDyn

CurcuDyn is vrij van gluten, soja en lactose. Het is bio-geoptimaliseerd voor een betere opname en verrijkt met vitamine C en D dat de werking van spieren, kraakbeen en bloedvaten bevordert. CurcuDyn 180 is niet irriterend voor de maag.  Kurkuma is het gele pigment van de Curcuma longa-wortelstok. Het wordt al eeuwen gebruikt als traditioneel kruidenmiddel in Indië en Azië. Het kurkuma-extract heeft een positief effect op de spieren, pezen en kraakbeen. Kurkuma bevat curcumine, een natuurlijk antioxidant hetgeen wat de ongunstige oxidatie tegengaat.  Daarnaast heeft curcumine ook ontstekingsremmende werking, dit is van belang bij patiënten met reumatische aandoeningen zoals reuma en artritis.

Wat wordt bedoeld met bio-geoptimaliseerd kurkuma-extract?

Natuurlijk curcumine heeft een nadeel: het wordt slecht opgenomen door het lichaam. Om een optimaal en merkbaar effect te verkrijgen, moeten zeer grote hoeveelheden kurkuma geconsumeerd worden. De beschikbaarheid van curcumine wordt verhoogd door specifieke technieken op het kurkuma-extract. Door meerder technieken en de geoptimaliseerde vorm van kurkuma-extract, wordt curcumine in CurcuDyn tot 1350 keer beter opgenomen. CurcuDyn dient tweemaal per dag gebruikt te worden, deze dosis is voldoende. In CurcuDyn zitten naast kurkuma-extract ook gemberextracten, die bijdragen tot behoud van soepele gewrichten. In CurcuDyn zit tevens vitamine D ter ondersteuning van spieren, en vitamine C die de vorming van kraakbeen stimuleert. Bestel CurcuDyn 180 tabletten vandaag nog en bescherm je botten en spieren op een natuurlijke manier!

Voorzorgsmaatregelen

Indien je bloedverdunners gebruikt is het aangewezen om het gebruik van CurcuDyn te bespreken met je huisarts. In geval van een gekend maagzuur of galblaasprobleem is het eveneens aangeraden om dit te bespreken met je huisarts. CurcuDyn is niet aangewezen tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Hou rekening met een evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon. CurcuDyn dient enkel gebruikt te worden ter aanvulling van een gezonde levensstijl. Hou CurcuDyn buiten het bereik van kinderen en overschrijdt de maximale dagdosis niet.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *